Kursa nosaukums | Inženierdienesta profesionālā prakse |
Kursa kods | LauZP047 |
Zinātnes nozare | Vides inženierija un enerģētika |
Zinātnes apakšnozare | Lauksaimniecības inženierzinātne |
Kredītpunkti (ECTS) | 9 |
Kopējais stundu skaits kursā | 243 |
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits | 243 |
Kursa izstrādātājs(-i) | |
Dr. sc. ing., Inta Roga |
|
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Praktiska iemaņu apguve pārtikas uzņēmumā pielietojamo tehnoloģisko iekārtu ekspluatācijā, apkopē, regulēšanā un remontā. Tehnoloģisko iekārtu automatizētās mazgāšanas sistēmas. Kanalizācijas un notekūdeņu saimniecība uzņēmumā. Vides aizsardzības noteikumu ievērošana uzņēmumā. | |
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jābūt iesniegtam prakses pārskatam un individuālajam uzdevumam. Eksāmens. | |
Obligātā literatūra | |
1. V.Rubene, A.Zariņa. Lopkopības produktu ieguves un pārstrādes tehnoloģijas pamati. R.:Zvaigzne, 1979.- 259 lpp.
2. Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati/M.Pētersones un P.Zariņa redakcijā, R.:Zvaigzne, 1975.303 lpp. 3. Технологическое оборудование пищевых производств./под ред.Б.М.Азарова. М: Агропромиздат,1988.-463 с. 4. Dukaļska L. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. Jelgava, LLU, 2000. - 524. lpp. |
|
Papildliteratūra | |
1. Справочник по монтажу технологического оборудования предприятий пищевой промышленности./под ред.Д.П.Гальперина.М.Пищевая промышленность.1978.-493. | |
Piezīmes | |
Obligāta prakse Tehniskās fakultātes Lauksaimniecības inženierzinātnes akadēmisko bakalaura studiju programmas apakšpgrogrammai “Pārtikas rūpniecības iekārtas”. |