Excel
Kursa nosaukums Inženierdienesta profesionālā prakse
Kursa kods LauZP047
Zinātnes nozare Vides inženierija un enerģētika
Zinātnes apakšnozare Lauksaimniecības inženierzinātne
Kredītpunkti (ECTS) 9
Kopējais stundu skaits kursā 243
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits 243
 
Kursa izstrādātājs(-i)
Dr. sc. ing., Inta Roga

Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Praktiska iemaņu apguve pārtikas uzņēmumā pielietojamo tehnoloģisko iekārtu ekspluatācijā, apkopē, regulēšanā un remontā. Tehnoloģisko iekārtu automatizētās mazgāšanas sistēmas. Kanalizācijas un notekūdeņu saimniecība uzņēmumā. Vides aizsardzības noteikumu ievērošana uzņēmumā.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt iesniegtam prakses pārskatam un individuālajam uzdevumam. Eksāmens.
Obligātā literatūra
1. V.Rubene, A.Zariņa. Lopkopības produktu ieguves un pārstrādes tehnoloģijas pamati. R.:Zvaigzne, 1979.- 259 lpp.
2. Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati/M.Pētersones un P.Zariņa redakcijā, R.:Zvaigzne, 1975.303 lpp.
3. Технологическое оборудование пищевых производств./под ред.Б.М.Азарова. М: Агропромиздат,1988.-463 с. 4. Dukaļska L. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. Jelgava, LLU, 2000. - 524. lpp.
Papildliteratūra
1. Справочник по монтажу технологического оборудования предприятий пищевой промышленности./под ред.Д.П.Гальперина.М.Пищевая промышленность.1978.-493.
Piezīmes
Obligāta prakse Tehniskās fakultātes Lauksaimniecības inženierzinātnes akadēmisko bakalaura studiju programmas apakšpgrogrammai “Pārtikas rūpniecības iekārtas”.