Kursa nosaukums | Ražošanas tehnoloģiskā prakse |
Kursa kods | LauZP008 |
Zinātnes nozare | Vides inženierija un enerģētika |
Zinātnes apakšnozare | Lauksaimniecības inženierzinātne |
Kredītpunkti (ECTS) | 3 |
Kopējais stundu skaits kursā | 81 |
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits | 81 |
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģiju apguve. Iepazīšanās ar tehnoloģisko iekārtu uzbūvi, darbību, ekspluatāciju. Energoiekārtas uzņēmumā, to darbības principi. Praktisko iemaņu apguve iekārtu sagatavošanai darbam un ekspluatācija. Uzņēmuma ekonomiskais vērtējums. | |
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Atskaites sagatavošana. Individuālā uzdevuma izpilde. | |
Obligātā literatūra | |
1. V.Rubene, A.Zariņa. Lopkopības produktu ieguves un pārstrādes tehnoloģijas pamati.R: Zvaigzne, 1979. 2. Pārtikas produktu tehnoloģijas pamati / M.Pētersones un P.Zariņa redakcijā,R.:Zvaigzne, 1975. | |
Piezīmes | |
Obligāta prakse Tehniskās fakultātes akadēmisko studiju programmu apakšprogrammai “Pārtikas rūpniecības iekārtas”. 4.semestrī. |