Kurs-Code PārZ4059
Kreditpunkte 6
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)162
Vorlesungen (Stundenzahl)32
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge24
Arbeit im Labor (Stundenzahl)8
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)98
Bestätigt am (Datum)06.12.2016
Citi3066,
PārZ3098,
PārZ3100,
PārZ3102,
VadZ3062,
Microbiological Risk Assessment: guidance for food: guidance / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations; World Health Organization, 2021.
Vērdiņa, Gita, Iekšējā kontrole: iekšējais audits: mācību līdzeklis. Rīga: Gita Vērdiņa, 2013. 74 lpp. ISBN 9789984499024
Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015. Rīga, Latvijas Standarts, 2015, 51 lpp.
Home-grown school feeding resource framework: technical document / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Food Programme. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Food Programme, 2018. 1 tiešsaistes resurss (170 p.).
Reynolds, Dennis Foodservice management fundamentals / Dennis Reynolds, PhD, and Kathleen Wachter Mcclusky, MS, RD, FADA. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2013. 418 p. ISBN 9780470409060.
Kvalitātes vadības sistēmas Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu konkurētspējas paaugstināšanai: monogrāfija / Zane Driņķe ; zinātniskie recenzenti: Dr.oec. Jānis Vanags, Dr.oec. Andra Zvirbule, PhD Maria Kovačova. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2019. 272 lpp.
https://www.lvs.lv/
https://eur-lex.europa.eu/
Journal of qality management