Kurs-Code PārZ3103
Kreditpunkte 6
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)162
Vorlesungen (Stundenzahl)24
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge24
Arbeit im Labor (Stundenzahl)16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)98
Bestätigt am (Datum)20.06.2023
PārZ2052,
1. WThe restaurant: from concept to operation. Seventh edition. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2014. 492 p.
2. Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. 3rd ed. Irvine, Calif.: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
3. Ninemeier J. D., Food and beverage management. Third edition. Lansing, Michigan: Educational Institute of the American Hotel & Lodging Association, 2000. 350 p.
1. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata. Jelgava: LLU, 2017. 254 lpp. Pieejams: https://lbtufb.lbtu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Lake N., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2008. 218 lpp.
3. Kuliša I. Ēdināšanas serviss: tālmācības studiju kurss. Rīga: Biznesa vadības koledža, 2009.
1. E- žurnāli: sciencedirect.com;
2. https://www.modernrestaurantmanagement.com;
3. https://restaurant.org