Kurs-Code PārZ3102

Kreditpunkte 9

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)243

Vorlesungen (Stundenzahl)36

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge52

Arbeit im Labor (Stundenzahl)8

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)147

Bestätigt am (Datum)20.06.2023

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Tatjana Ķince

author

Gita Krūmiņa-Zemture

Vorkenntnisse

Citi3066,

Medi2004,

PārZ2052,

PārZ3100,

PārZ3101,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Baraban R.S., Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p. Ir LBTU FB 1 eks.
2. Cipa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp.
3. Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 p.
4. Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. Irvine, Calif: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
5. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
6. Thomas Chris., Norman E.J., Katsigris C. Design and Equipment for Restaurants and Foodservice: a management view. Fourth edition. Hoboken, NJ: Wiley, 2013. 515 p. ISBN 9781118297742.

Weiterfuhrende Literatur

1. Bidzāne S. Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums: mācību līdzeklis. Rīga: Jumava, 2000. 112 lpp.
2. Gregoire Mary B. Foodservice Organizations: a managerial and systems approach. Ninth edition. Boston: Pearson, 2016. 516 p. ISBN 9780134038940.
3. Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 p.
4. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Pārtikas apriti, darba aizsardzību, darba tiesību reglamentējošie likumdošanas normatīvie akti. Pieejams: www.likumi.lv
2. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas.
Pieejams:https://www.zm.gov.lv/lv/partikas-higienas-vadlinijasmetodiskie-noradijumi