Код курса PārZ3102
Кредитные пункты 9
Общее количество часов243
Kоличество часов лекций36
Kоличество часов семинаров и практических занятий52
æоличество лабораторных работ8
Количество часов самостоятельной работы студента147
Дата утвеждения курса20.06.2023
Citi3066,
Medi2004,
PārZ2052,
PārZ3100,
PārZ3101,
1. Baraban R.S., Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p. Ir LBTU FB 1 eks.
2. Cipa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp.
3. Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 p.
4. Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. Irvine, Calif: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
5. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
6. Thomas Chris., Norman E.J., Katsigris C. Design and Equipment for Restaurants and Foodservice: a management view. Fourth edition. Hoboken, NJ: Wiley, 2013. 515 p. ISBN 9781118297742.
1. Bidzāne S. Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums: mācību līdzeklis. Rīga: Jumava, 2000. 112 lpp.
2. Gregoire Mary B. Foodservice Organizations: a managerial and systems approach. Ninth edition. Boston: Pearson, 2016. 516 p. ISBN 9780134038940.
3. Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 p.
4. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
1. Pārtikas apriti, darba aizsardzību, darba tiesību reglamentējošie likumdošanas normatīvie akti. Pieejams: www.likumi.lv
2. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas.
Pieejams:https://www.zm.gov.lv/lv/partikas-higienas-vadlinijasmetodiskie-noradijumi