Code du cours PārZ3101
Crédits 9
La quantité totale d'heures en classe243
Nombre de conferences32
Nombre de travaux pratiques et des séminaires16
Nombre des travaux du laboratoire48
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant147
Date de l'approbation du cours20.06.2023
1. Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Bizensa augstskola Turība, 2006. 195 lpp.
2. Morozovs A. Pārtikas ķīmija: mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 207 lpp.
3. Rokasgrāmata pavāriem: metodiskais materiāls. Autoru kolektīvs: G. Skudra ... u.c. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
4. Walker John R. The restaurant: from concept to operation. Seventh edition. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2014. 492 p.
1. Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. Redaktore I. Millere. Jelgava: LLU, 2017. 254 lp. 1 tiešsaistes resurss. E-grāmata (PDF). [Tiešsaiste] [Skatīts 07.09.2023.] Pieejams: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Kursīte J. Virtuves vārdene. Rīga: Rundas, 2012. 992 lpp. Scanlon N. L. Catering management. New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
1. Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem. 2015. [Tiešsaiste] [Skatīts 07.09.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika/statiskas-lapas/partikas-higiena?nid=650#jump
2. International Journal of Gastronomy and Food Science ISSN: 1878-450X [Tiešsaiste] [Skatīts 07.09.2023.] Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/international-journal-of-gastronomy-and-food-science