Kurs-Code PārZ3068

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)8

Arbeit im Labor (Stundenzahl)24

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)15.10.2014

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Gita Skudra

Vorkenntnisse

PārZ2019,

PārZ2040,

PārZ2042,

PārZ3067,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Kozule V. Uzturs. 2. daļa, mācību palīglīdzeklis, Ozolnieki: LLKC, 2000. 153 lpp.
2. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmskolas izglītības iestādēs: rokasgrāmata. 2. daļa. Rīga: VRMC, 2007. 113 lpp.
3. Skudra G., Kozule V. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: LLU, 2007. 178 lpp.
4. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 2002. 415 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Arduser L., Brown D.R. The Professional Caters Handbook. Published by Atlantic Publishing Group, 2006. p 624 p.
2. Miške I., Brutāne D. Dzīvības elementi: veselīga uztura rokasgrāmata. Rīga: Nordik, 2004. 270 lpp.
3. Эгертон-Томас. Ресторанный бизнес: Как открыть и успешно управлять рестораном. [tiešsaiste]. Москва: РКонсульт, 2004. 256 с. Pieejams 1999.g.: http://tourlib.net/books_tourism/egerton1.htm skatīts 30.10.2014.