Kurs-Code Ķīmi2018
Kreditpunkte 6
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)162
Vorlesungen (Stundenzahl)32
Arbeit im Labor (Stundenzahl)32
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)98
Bestätigt am (Datum)30.03.2021
Ķīmi2020,
1. Kreicbergs V. Organiskās un pārtikas ķīmijas pamati. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2008. 228 lpp.
2. Baltess V. Pārtikas ķīmija. Rīga: Latvijas Universitāte, 1998. 478 lpp.
3. Clayden J., Greeves N., Warren S., Wothers P. Organic Chemistry. New York: OXFORD, 2007. 1512 p.
4. Sorrell T.N. Organic Chemistry. 2nd Edition. Califfornia: University Science Books, 2006. 988 p.
Belitz H.-D., W. Grosch, Scheiberle P. Lehrbuch der Lebenmittelchemie, 6. Aufgabe. Berlin etc: Springer – Verlag, 2008. - 1118 S.
Bülle J., Hüttermann A. Das Basiswissen der organischen Chemie. Stuttgart, New York: Georg Thieme, 2000. - 466 p.
Clayden J., Greeves N., Warren S., WothersP. Organic Chemistry. New York: OXFORD, 2007. - 1512 p.
König B., Butenschön H. Organische Chemie: Kurz und Bündig für die Bachelor – Prüfung. Weinheim: WILEY-VCH, 2007. - 445 S.
McMurry J. Organic Chemistry, 7th Editition. – Belmont: Thomson Learning, Inc., 2008 - 1191 p.
Sorrell T.N. Organic Chemistry, 2nd Edition. Califfornia: University Science Books, 2006. 988 p.
Valters R. Organiskā ķīmija (pamatkurss), - Rīga , RTU izdevniecība, 2007. - 187 lpp.
Vollhardt K.P.C., Shore N.E. Organic Chemistry: Structure and Funktion, 5th Editition. – New York: W.H. Freeman and Company, 2006. - 1254 p
Под ред. Ивина Б.А. и Пиотровского Л.Б. Opганическая химия: в вопросах и ответах. Caнкт-Петербург: Наука, 2002. - 510 c.
1 “Food Chemistry” (IF-3.9). ISSN: 0308-8146. Izdevējs “Elsevier” Pilni teksti LLU FB abonētajā datubāzē “Science Direct” Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/food-chemistry
2. Food Quality and Preference ISSN: 0950-3293 Pilni teksti LLU FB abonētajā datubāzē “Science Direct” Pieejams: Pilni teksti LLU FB abonētajā datubāzē “Science Direct” Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/food-quality-and-preference