Kurs-Code PārZ3075

Kreditpunkte 6

Additional course materials PārZ3075_Catering_Hotel_Management.pdf

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)162

Vorlesungen (Stundenzahl)24

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge40

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)98

Bestätigt am (Datum)16.02.2016

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Ingrīda Millere

Vorkenntnisse

PārZ2006,

PārZ2052,

PārZ2057,

PārZ2058,

PārZ3024,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. Irvine, Calif: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
4. Walker J. R. The restaurant: from concept to operation. 6th ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2011. 557 p.

Weiterfuhrende Literatur

1. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
2. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Mācību līdzeklis. Jelgava:LLU, 2001. 918 lpp.
3. Shock P.J., Sgovio C., Stefanelli J.M. On premise catering: hotels, convention centers, arenas, clubs and more. 2nd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2011. 484 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

-