Code du cours PārZ3024

Crédits 3.75

La quantité totale d'heures en classe100

Nombre de conferences24

Nombre de travaux pratiques et des séminaires16

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant60

Date de l'approbation du cours31.10.2017

Auteur du cours

author

Tatjana Ķince

Connaissances de base

PārZ2011,

PārZ2056,

PārZ2057,

PārZ2058,

Manuels

1. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.

2. Ruciņš M. Profesionālās lielvirtuvju iekārtas. Jelgava: LLU, 2000.

Ouvrages supplémentaires

1. Baraban R.S. Durocher J.F. Succesful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 lpp.
2. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumos. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
3. Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 lpp.
4. Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 lpp.

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.

2. Иванникова Е. И., Иванникова Т. В., Семенова Г. В. Барное дело. Москва: ACADEMA, 2012. 49 стр.