Code du cours CinžB002
Crédits 4
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences22
Nombre de travaux pratiques et des séminaires22
Nombre des travaux du laboratoire0
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant64
Date de l'approbation du cours30.01.2024
PārZ1013,
PārZ1014,
PārZ1015 [GPAR1015]
1.Theuvsen L. (ed.) Quality Management in Food Chains. Wageningen Academic Publishers 2007. 509.p.
2.Schmidt R. H. Food Safety handbook. Hoboken, New Jersey, 2003. 850.p
3. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015
4. Blija A. Pārtikas un uztrura kvalitāte un drošums, Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.
5. Vasiļevska D. Kvalitātes nodrošināšanas vadība, Rīga: Juridiskā koledža, 2007. 234 lpp.
6. Zygon Baltic Consulting, Kvalitātes vadības sistēma. Rīga, Apgāds Biznesa partneri, 2022, 111 lpp.
7. Pildavs J.Kvalitātes vadīšanas teorijas pamati, Kamene, 2004, 56 lpp
1.Quality systems and standards for a competitive edge. J. Luis Guasch..[et.al]. Wasington, D.C.: World Bank c2007,289 p.
2. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības: LVS EN ISO 9001 : 2015
3. Ioannis S.A. HACCP and ISO 22000: Aplication to Foods of Animal Origin, Chichester, U.K.,Ames Iowa: Wiley – Blackwell, 2009.549 p.
4. Forands I. Stratēģija.Kvalitāte, Rīga, Latvijas izglītības fonds, 2000, 253 lpp.
1. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadīnijas. Pieejamas https://www.z.gov.lv/partika
2. International Journal of Food Safety, Nutrition and Public Health, [tiešsaiste] [skatīts 04.01.2024]. Pieejams : https://www.inderscienceonline.com
3. Journal of Food Quality. Pieejams: : https://onlinelibrary.wiley.com .Pieejams datu bāzē Wiley Online Libray LLU tīklā kā arī izmantojot LLU IS lietotājkontu https://onlinelibrary.wiley.com/journal/17454557ISSN (electronic) : 1745 - 4557