Код курса PārZ4063
Кредитные пункты 6
Общее количество часов162
Kоличество часов лекций16
Kоличество часов семинаров и практических занятий24
æоличество лабораторных работ24
Количество часов самостоятельной работы студента98
Дата утвеждения курса11.09.2019
Ener4040,
Fizi3005,
Ķīmi3019,
MašZ3039,
Mate3027,
1. Fellows P.J. Food Processing Technology: Principles and practice. Cambridge: Woodhead Publishing, CRC Press, 2009. 913 p.
2. Toledo R. T., Singh R. K., Kong F. Fundamentals of Food Process Engineering. Cham: Springer International Publishing, 2018. 449 p.
3. Innovative Food Processing Technologies: extraction, separation, component modification, and process intensification. Eds. K. Knoerzer, P. Juliano, G. Smithers. Duxford: 2016. 481 p.
4. Neoh T. L., Adachi S., Furuta T. Introduction to Food Manufacturing Engineering. Singapore: Springer Science+Business Media Singapore, 2016. 179 p.
5. Saravacos G., Kostaropoulos A. E. Handbook of Food Processing Equipment. Cham: Springer International Publishing Switzerland, 2016. 775 p.
6. Food Science and Technology. Ed. by G. Campbell-Platt. Hoboken, NJ: Wiley-Blackwell, 2017. 564 p.
7. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas / L. Dukaļskas redakcijā. – Jelgava: LLU PTF, 2000, 514 lpp.
8. Dukaļska L., Galoburda R. Pārtikas tehnoloģijas procesi un aparāti. Jelgava: LLU, 1999. 288 lpp.
9. Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. (2021) Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. Digitālais mācību līdzeklis: PDF mācību materiāls; e-kursa mācību materiāls. Rīga: Valsts izglītības satura centrs, 417 lpp.
10. Ciproviča I., Kunkulberga D., Grāmatiņa I., Kampuse S., Kārkliņa D. (2021) Digitālais mācību līdzeklis: Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas. Rīga: Valsts izglītības satura centrs, 372 lpp.
1. Galoburda R., Rakčejeva T. Gaisa, ūdens un dažādu pārtikas produktu raksturlielumi: tabulas inženiertehnisko studiju priekšmetu kursam. Jelgava: LLU PTF, 2009. 40 lpp.
2. Holdsworth D.S., Simpson R. Thermal processing of packaged foods. 3rd edition. Cham: Springer International Publishing Switzerland, 2016. 516 p.
3. Dairy Processing Handbook. Tetra Pak, 2019. Available at: https://dairyprocessinghandbook.com/
4. Walstra P. Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy science and technology. Boca Raton: CRC/Taylor & Francis, 2006. 782 p. [tiešsaiste] [04.10.2019.]
Pieejams: https://www.taylorfrancis.com/books/9780429116148
5. Sinha P. Fish processing and preservation. New Delhi: A.P.H. Publishing Corporation, 2011. 261 p.
6. Bread making: improving quality. Ed. by S.P. Cauvain. Cambridge, England: Woodhead Publ., 2003. 589 p.
7. Developing Food Products for Consumers with Specific Dietary Needs. Edited by S. Osborn, W. Morley. Duxford: Woodhead Publishing, 2016. 1 tiešsaistes resurss. 278 p. E-grāmata
Pieejams: https://ebookcentral.proquest.com/lib/lulst-ebooks/detail.action?docID=4529546
8. Lawrie's Meat Science. Edited by F. Toldrá. 8th edition. Duxford: Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, 2017. 713 p.
1. Science Direct database www.sciencedirect.com
2. Wiley Online Journals database https://onlinelibrary.wiley.com
3. Taylor & Francis books database https://www.taylorfrancis.com/