Code du cours Citi3066
Crédits 6
La quantité totale d'heures en classe162
Nombre de conferences25
Nombre des travaux du laboratoire39
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant98
Date de l'approbation du cours20.06.2023
Ķīmi3021,
Medi2004,
PārZ3100,
Latvijas likumdošana - http://www.likumi.lv
Eiropas Savienības likumdošana - http://eur-lex.europa.eu/homepage.html
Ciproviča I., Kunkulberga D., Grāmatiņa I., Kampuse S., Kārkliņa D. Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Strautniece E. (2004) Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava, LLU PTF, 2004. 89 lpp.
Sensory analysis for food and beverage quality control: A practical guide. eEdited by David Kilcast. Cambridge: Woodhead Publishing ;Boca Raton: CRC Press, 2010. 373 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://ebookcentral.proquest.com/lib/lulst-ebooks/detail.action?docID=1584737 )
Feiner G. Meat products handbook. England: Woodhead publishing limited, 2006. 648 p
Papildliteratūra Meilgard M.,Civille G.V.,Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton, Florida, CRC Press, Inc., 2007. 464 p.
Meilgard M. Sensory evaluation techniques. 3rd ed. Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1987. 176 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9780429291852
Innovative Technologies in Beverage Processing. Ed. I. Aguiló-Aguayo, L. Plaza. Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell, 2017. 314 p.
Boulton C. Encyclopaedia of brewing. Hoboken: Wiley-Blackwell, 2013. 707 p.
Handbook of Brewing. Edited: G. G. Stewart, I. Russell, A. Anstruther. 3rd Edition. Location Boca Raton: CRC Press, 2017. 797 p.
Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9781351228336
Toldra F. Handbook of meat processing. USA: Publishing by Wiley-Blackwell. 2010. 566 p.
Labelling and nutrition https://food.ec.europa.eu/safety/labelling-and-nutrition_en
https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/labelling_legislation/alcohol_en
Wine in EU https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/wine_en
Spirit drinks https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/spirits_en