Kurs-Code Citi3066

Kreditpunkte 6

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)162

Vorlesungen (Stundenzahl)25

Arbeit im Labor (Stundenzahl)39

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)98

Bestätigt am (Datum)20.06.2023

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Evita Straumīte

author

Jeļena Zagorska

author

Liene Ozola

author

Ilze Grāmatiņa

author

Zanda Krūma

author

Daiga Kunkulberga

Vorkenntnisse

Ķīmi3021,

Medi2004,

PārZ3100,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

Latvijas likumdošana - http://www.likumi.lv
Eiropas Savienības likumdošana - http://eur-lex.europa.eu/homepage.html
Ciproviča I., Kunkulberga D., Grāmatiņa I., Kampuse S., Kārkliņa D. Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Strautniece E. (2004) Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava, LLU PTF, 2004. 89 lpp.
Sensory analysis for food and beverage quality control: A practical guide. eEdited by David Kilcast. Cambridge: Woodhead Publishing ;Boca Raton: CRC Press, 2010. 373 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://ebookcentral.proquest.com/lib/lulst-ebooks/detail.action?docID=1584737 )
Feiner G. Meat products handbook. England: Woodhead publishing limited, 2006. 648 p

Weiterfuhrende Literatur

Papildliteratūra Meilgard M.,Civille G.V.,Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton, Florida, CRC Press, Inc., 2007. 464 p.
Meilgard M. Sensory evaluation techniques. 3rd ed. Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1987. 176 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9780429291852
Innovative Technologies in Beverage Processing. Ed. I. Aguiló-Aguayo, L. Plaza. Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell, 2017. 314 p.
Boulton C. Encyclopaedia of brewing. Hoboken: Wiley-Blackwell, 2013. 707 p.
Handbook of Brewing. Edited: G. G. Stewart, I. Russell, A. Anstruther. 3rd Edition. Location Boca Raton: CRC Press, 2017. 797 p.
Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9781351228336
Toldra F. Handbook of meat processing. USA: Publishing by Wiley-Blackwell. 2010. 566 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

Labelling and nutrition https://food.ec.europa.eu/safety/labelling-and-nutrition_en
https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/labelling_legislation/alcohol_en
Wine in EU https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/wine_en
Spirit drinks https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/spirits_en