Код курса Citi3066
Кредитные пункты 6
Общее количество часов162
Kоличество часов лекций25
æоличество лабораторных работ39
Количество часов самостоятельной работы студента98
Дата утвеждения курса20.06.2023
Ķīmi3021,
Medi2004,
PārZ3100,
Latvijas likumdošana - http://www.likumi.lv
Eiropas Savienības likumdošana - http://eur-lex.europa.eu/homepage.html
Ciproviča I., Kunkulberga D., Grāmatiņa I., Kampuse S., Kārkliņa D. Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Strautniece E. (2004) Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava, LLU PTF, 2004. 89 lpp.
Sensory analysis for food and beverage quality control: A practical guide. eEdited by David Kilcast. Cambridge: Woodhead Publishing ;Boca Raton: CRC Press, 2010. 373 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://ebookcentral.proquest.com/lib/lulst-ebooks/detail.action?docID=1584737 )
Feiner G. Meat products handbook. England: Woodhead publishing limited, 2006. 648 p
Papildliteratūra Meilgard M.,Civille G.V.,Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton, Florida, CRC Press, Inc., 2007. 464 p.
Meilgard M. Sensory evaluation techniques. 3rd ed. Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1987. 176 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9780429291852
Innovative Technologies in Beverage Processing. Ed. I. Aguiló-Aguayo, L. Plaza. Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell, 2017. 314 p.
Boulton C. Encyclopaedia of brewing. Hoboken: Wiley-Blackwell, 2013. 707 p.
Handbook of Brewing. Edited: G. G. Stewart, I. Russell, A. Anstruther. 3rd Edition. Location Boca Raton: CRC Press, 2017. 797 p.
Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9781351228336
Toldra F. Handbook of meat processing. USA: Publishing by Wiley-Blackwell. 2010. 566 p.
Labelling and nutrition https://food.ec.europa.eu/safety/labelling-and-nutrition_en
https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/labelling_legislation/alcohol_en
Wine in EU https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/wine_en
Spirit drinks https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/spirits_en