Code du cours PārZP029
Crédits 4.50
La quantité totale d'heures en classe120
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant120
Date de l'approbation du cours13.04.2021
PārZ1014,
PārZR001 [GPARR001]
Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece–Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē LLU. Jelgava, 2020. 24 lpp.
Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015. Rīga, Latvijas Standarts, 2015, 51 lpp.
Noformēšanas vadlīnijas, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf.
www. dzirnavnieks.lv/
www.balticovo.lv
www.baltais.lv
www.preilusiers.lv/
www.lb.lv
www.orkla.lv
www.foodunion.lv/