Код курса PārZP022
Кредитные пункты 4.50
Общее количество часов120
Количество часов самостоятельной работы студента120
Дата утвеждения курса12.01.2016
PārZP028,
PārZP029,
PārZR005 [GPARR005]
1. Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par jaunu produktu izstrādi.
2. Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece–Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē LLU. Jelgava, 2020. 24 lpp.
3. Mitra, Jay. The business of innovation / Jay Mitra. 1st edition. Thousand Oaks, CA: SAGE Pub., 2017. pages cm ISBN 9781446210802 (alk. paper).
www.likumi.lv
https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_en