Code du cours PārZ6009
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences24
Nombre de travaux pratiques et des séminaires8
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant49
Date de l'approbation du cours17.02.2015
Vete6018,
1. Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 4.-46. lpp. 2. ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi, 2010. 26 lpp. 3. Food biotechnology [elektroniskais resurss] Edited by K. Shetty ... [et al.]. 2nd ed. New York: CRC Press/Taylor & Francis, 2006. 982 p. E-grāmata (Pieejama LLU tīklā) http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420027976 Ir LLU FB 1 eks
1. CRC Press/Taylor & Francis e-grāmatas(Pieejama LLU tīklā) http://marc.crcnetbase.com 2. Ģenētiski modificēti organismi, kas maina pasauli. Ž. Ē. Seralini. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2014. 173 lpp.
AGORA - žurnāli lauksaimniecībā un saskarnozarēs (pārtikas zinātne, vides zinātne, mežkopība, augkopība, augsnes zinātne u.c.)