Kurs-Code PārZ5022

Kreditpunkte 7.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)200

Vorlesungen (Stundenzahl)48

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge32

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)120

Bestätigt am (Datum)19.02.2014

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Daina Kārkliņa

Ersetzte Kurs

CinžM002 [GPRZM002]

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. – 4 - 46 lpp. Ir LLU FB 35 eks. Kārkliņa D.Ciproviča I., Beitāne I Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava: LU, 2008. – 50 lpp. Ir LLU FB ~ 200 eks.
2. Functional foods and biotechnology / edited by Kalidas Shetty ... [et al]. - Boca Raton ... [etc.] : CRC/Taylor & Francis, 2007. - 650 lpp.Ir LLU FB 1 eks ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi 2010. 26 lpp. Ir LLU FB 2 eks.
3. Food biotechnology (elektroniskais resurs)/ edit by Kalidas Shetty 2nd ed. New York : CRC Press/Taylor & Francis, 2006, 982 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Taylor & Francis Group CRCnetBASE e-grāmatas
2. Genetically modified organisms in crop production and their effects on the environment methodologies for monitoring and the way ahead expert consultation, 18-20 January 2005, [Rome] report and selected papers edited by Kakoli Ghosh and Paul C. Jepson. Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome : FAO, 2006. 123 lpp

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

Internets, Datu bāzes - atslēgas vārdi - Genetic Modified Foods, Functional Foods.Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē