Code du cours PārZ5011
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences12
Nombre de travaux pratiques et des séminaires12
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant57
Date de l'approbation du cours12.10.2011
1. Bavec, F., Bavec, M. (2006) Organic production and use of alternative c rops. CRC Press, 241 p.
2. Quality of organic vs. conventional food and effects on health (2011). Ed. D.Matt, E.Rembialkowska, A.Luik, E.Peetsmann, S.Pehme. Estonian University of Life Sciences, 1004 p.
3. Miguel Garcia, J., Teixeira, P. (2016) Organic versus conventional food: A comparison regarding food safety. Foods Reviews International, Volume 33, Isue 4, 424-446 pp.
4. Komisijas Regula (EK) Nr. 1881/2006 (2006. gada 10. decembris), ar ko nosaka konkrētu piesārņotāju maksimāli pieļaujamo koncentrāciju pārtikas produktos.
5. Komisijas Regula (EK) 271/2010 (2010. gada 24. marts), ar kuru groza Regulu (EK) Nr. 889/2008, ar ko paredz sīki izstrādātus bioloģiskās ražošanas, marķēšanas un kontroles noteikumus.
6. Komisijas Regula (EK) 834/2007 (2007. gada 28. jūnijs) par bioloģisko ražošanu un bioloģisko produktu marķēšanu.
7. Lauksaimniecības dzīvnieki un to produkcija bioloģiskā lauksaimniecībā (2006). Monogrāfija. Sigulda: SIGRA, 296 lpp.
8. Organic cereals and pulses (2002). Ed. D.Younie, B.R.Taylor, J.P.Weelsh, J.M.Wilkinson. UK: Chalcombe, 178 p.
1. Pārtikas piesārņojums (2004) PVD, Rīga, Pētniecības centrs, 64 lpp.
2. Ozola, L. (2003) Pārtikas piedevas. SIA NEO, Rīga, 112 lpp.
1. The World of Organic Agriculture 2016. – http://www.organic-world.net/yearbook/yearbook-2016.html
2. Organic-Europe http://www.organic-europe.net/home-europe.html
3. Latvijas Ekoprodukts – http://www.lbla.lv/
4. Bioloģiski http://www.biologiski.lv/ekoveikali-un-zemnieki-tirdzini