Code du cours PārZ5005

Crédits 2

La quantité totale d'heures en classe80

Nombre de conferences10

Nombre de travaux pratiques et des séminaires22

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant48

Date de l'approbation du cours12.12.2011

Manuels

1. Matiseks R., Šnepels F.M., Šeinerte G. Pārtikas analītiskā ķīmija: pamati, metodes, lietošana. Rīga: Latvijas Universitāte, 1998. 456 lpp.
2. Jākobsone I. Pārtikas produktu uzturvērtības noteikšana. Mācību metodiskais materiāls starpaugstskolu "Uzturzinātnes" programmai. LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 151 lpp.
3. Skoog D.A. Fundamentals of analytical chemistry. Belmont, CA: Thomson-Brooks/Cole, 2004. 1051 p.
4. Otles S. Methods of analysis of food components and additives. Boca Raton ... [etc.]: Taylor&Francis, 2005. 437 p.

Ouvrages supplémentaires

1. LVS EN ISO 8968-2:2002. Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 2.daļa: Metode, lietojot dedzināšanas bloku (makro metode).
2. LVS 277:2000. Labība. Analīžu metodes. Kopproteīna noteikšana graudos un graudu produktos (Kjeldāla metode).
3. ISO 937-1978 (E) Slāpekļa daudzuma noteikšana gaļā un gaļas izstrādājumos (references metode).