Code du cours PārZ5005
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences6
Nombre de travaux pratiques et des séminaires18
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant57
Date de l'approbation du cours12.01.2024
1. Matiseks, R., Šnēpels, F.M., Šteinerte, G. (1998) Pārtikas analītiskā ķīmija: pamati, metodes, lietošana. Latvijas Universitāte.
2. Jākobsone, I. (2008) Pārtikas produktu uzturvērtības noteikšana. LU Akadēmiskais apgāds.
3. Skoog, D.A., Holler, F.J., Nieman, T.A. (1998) Principles of instrumental analysis. 5th edit. Sounders College Publishing.
4. Otles, S. (2005) Methods of analysis of food components and additives. Taylor & Francis.
1. Bioloģiski aktīvas vielas pārtikas produktos. Atb.red. E.Straumīte. Monogrāfija. LLU, 2012.
2. Zariņš, Z., Neimane, L., Bodnieks, E. (2015) Uztura mācība. 6. pārstrādātais izdevums. LU Akadēmiskais apgāds.
Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX%3A32011R1169
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/?uri=celex%3A32011R1169