Kurs-Code PārZ5005

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)6

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge18

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)57

Bestätigt am (Datum)12.01.2024

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Matiseks, R., Šnēpels, F.M., Šteinerte, G. (1998) Pārtikas analītiskā ķīmija: pamati, metodes, lietošana. Latvijas Universitāte.
2. Jākobsone, I. (2008) Pārtikas produktu uzturvērtības noteikšana. LU Akadēmiskais apgāds.
3. Skoog, D.A., Holler, F.J., Nieman, T.A. (1998) Principles of instrumental analysis. 5th edit. Sounders College Publishing.
4. Otles, S. (2005) Methods of analysis of food components and additives. Taylor & Francis.

Weiterfuhrende Literatur

1. Bioloģiski aktīvas vielas pārtikas produktos. Atb.red. E.Straumīte. Monogrāfija. LLU, 2012.
2. Zariņš, Z., Neimane, L., Bodnieks, E. (2015) Uztura mācība. 6. pārstrādātais izdevums. LU Akadēmiskais apgāds.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX%3A32011R1169
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/?uri=celex%3A32011R1169