Код курса PārZ4041

Кредитные пункты 1.50

Общее количество часов40

Дата утвеждения курса21.05.2013

Разработчик курса

author

Janīna Ķīvīte

Учебная литературa

1. Ieteicamās enerģijas un uzturvielu devas. Rīga: Latvijas pārtikas centrs, 2001. 6 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 2002. 415 lpp.
3. Melngaile A. Skolēnu uztura kvalitātes pilnveidošana. Rīga: Patērētāju interešu aizstāvības klubs, 2001. 79 lpp.
4. Kozule V. Uzturs. I daļa. Ozolnieki: LLKC, 1998. 170 lpp.
5.Kozule V. Uzturs. II daļa. Ozolnieki: LLKC, 2000. 153 lpp.

Дополнительная литература

1. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs. Rokasgrāmata, 2.daļa. Rīga: VRMC, 2007. 113 lpp.
2. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 1.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 245 lpp.
3. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 2.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 207 lpp.

Периодика и другие источники информации

1. Vanaga V. Galda klāšanas pamatprincipi. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2007. 44 lpp.
2. Greffenius P. Party ja – aber richtig! Bunte. 2004. Nr.46. 78 s.
3. Skudra G., Kozule V., u.c., Rokasgrāmata pavāriem: metodisks materiāls. Jelgava: LLU, 2008. 178 lpp.