Code du cours PārZ4010

Crédits 3

La quantité totale d'heures en classe81

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant81

Date de l'approbation du cours13.04.2021

Auteurs du cours

author

Inga Ciproviča

author

Tatjana Ķince

author

Daina Kārkliņa

author

Daiga Kunkulberga

author

Andra Zvirbule

Connaissances de base

PārZ3008,

PārZ3015,

PārZ3072,

PārZ4003,

PārZ4005,

PārZ4006,

PārZ4015,

VadZ3057,

Manuels

1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp. 2. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L.Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. 4. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes gatavošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Zvejnieks A. Nodokļi un nodevas. Rīga: RTU, 1998. 562 lpp.