Kurs-Code PārZ4010

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)81

Bestätigt am (Datum)13.04.2021

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Inga Ciproviča

author

Tatjana Ķince

author

Daina Kārkliņa

author

Daiga Kunkulberga

author

Andra Zvirbule

Vorkenntnisse

PārZ3008,

PārZ3015,

PārZ3072,

PārZ4003,

PārZ4005,

PārZ4006,

PārZ4015,

VadZ3057,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp. 2. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L.Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. 4. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes gatavošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Zvejnieks A. Nodokļi un nodevas. Rīga: RTU, 1998. 562 lpp.