Код курса PārZ4010

Кредитные пункты 3

Общее количество часов81

Количество часов самостоятельной работы студента81

Дата утвеждения курса13.04.2021

Разработчики курса

author

Inga Ciproviča

author

Tatjana Ķince

author

Daina Kārkliņa

author

Daiga Kunkulberga

author

Andra Zvirbule

Предварительные знания

PārZ3008,

PārZ3015,

PārZ3072,

PārZ4003,

PārZ4005,

PārZ4006,

PārZ4015,

VadZ3057,

Учебная литературa

1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp. 2. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L.Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. 4. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes gatavošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.

Дополнительная литература

1. Zvejnieks A. Nodokļi un nodevas. Rīga: RTU, 1998. 562 lpp.