Kurs-Code PārZ3077

Kreditpunkte 4.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge20

Arbeit im Labor (Stundenzahl)12

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72

Bestätigt am (Datum)16.02.2016

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Sandra Muižniece-Brasava

author

Anete Ķeķe

Vorkenntnisse

Ķīmi1010,

Ķīmi2006,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Čakste I. Iesaiņojuma materiālu ķīmija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2008. 112 lpp. Ir LLU FB 85 eks.
2. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU PTF, 2003. 670 lpp. Ir LLU FB ~125 eks.
3. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2012. 192 lpp. Ir LLU FB 30 eks.
4. Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. 3rd Edition. CRC Press, 2012. 733 p. Nav LLU FB. Ir LNB

Weiterfuhrende Literatur

1. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp. Ir LLU FB ~205 eks.
2. Helstrom D., Olsoon A. Managing Packaging Design for Sustainable Development: A Compass for Strategic Directions. Chichester, UK: Wiley. 2017. 240 p. Nav liel. b-kās

3. Pethrick R.A. Polymer structure characterization: from nano to macro organization. Cambridge, RSC Publishing, 2007. 334 p. Ir LLU FB 1 eks.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. The magazine Tara i upakovka [tiešsaiste]. [Skatīts 10.09.2020.]. Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html
2. Bioplastic Magazine [tiešsaiste]. [Skatīts 10.09.2020.] . Pieejams: https://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php

3. The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaiste]. [Skatīts 10.09.2020.]. Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html