Kurs-Code PārZ3076

Kreditpunkte 3

Kursa papildus materiāli PārZ3076_Razosanas organiz_kursa darbs.pdf

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge12

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)69

Bestätigt am (Datum)16.02.2016

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Ingrīda Millere

Vorkenntnisse

Ekon1001,

PārZ2006,

PārZ2052,

PārZ2056,

PārZ2057,

PārZ2058,

PārZ3024,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. Irvine, Calif: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
3. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
4. Shock P.J., Sgovio C., Stefanelli J.M. On premise catering: hotels, convention centers, arenas, clubs, and more. 2nd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2011. 484 p.

Weiterfuhrende Literatur

1. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
2. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
3. Vārna J. Ražošanas organizēšana. Rīga: Valters un Rapa, 2004. 295 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

-