Code du cours PārZ3071
Crédits 4.50
La quantité totale d'heures en classe120
Nombre de conferences16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires32
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant72
Date de l'approbation du cours22.04.2015
Ekon3115,
VadZ2043,
VadZ3038,
1. Ēdināšnas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. [Skatīts 09.09.2019.]. Pieejams: https://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken, New Jersey : Wiley, 2013. 262 p.
3. Lake N., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2005. 216 lpp.
4. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2017. 254 lpp.
5. Jacquelyn L. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business, Entrepreneur Press and Jacqueline 3rd ed. - Entrepreneur Press, 2009.
6. Walker, John R., The restaurant: from concept to operation, 7th edition. - Hoboken, New Jersey, 2014.
1. Barrows C. W., Powers T. Introduction to Management in the Hospitality Industry. 7th ed. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2008. 576 p.
2. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
3. Cīpa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 92 lpp.
www.sciencedirect.com
https://www.foodserviceequipmentjournal.com/
https://www.restaurantbusinessonline.com/