Kurs-Code PārZ3071

Kreditpunkte 4.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge32

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72

Bestätigt am (Datum)22.04.2015

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Rita Riekstiņa-Dolģe

author

Gita Krūmiņa-Zemture

Vorkenntnisse

Ekon3115,

VadZ2043,

VadZ3038,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ēdināšnas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. [Skatīts 09.09.2019.]. Pieejams: https://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken, New Jersey : Wiley, 2013. 262 p.
3. Lake N., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2005. 216 lpp.
4. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2017. 254 lpp.
5. Jacquelyn L. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business, Entrepreneur Press and Jacqueline 3rd ed. - Entrepreneur Press, 2009.
6. Walker, John R., The restaurant: from concept to operation, 7th edition. - Hoboken, New Jersey, 2014.

Weiterfuhrende Literatur

1. Barrows C. W., Powers T. Introduction to Management in the Hospitality Industry. 7th ed. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2008. 576 p.
2. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
3. Cīpa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 92 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

www.sciencedirect.com
https://www.foodserviceequipmentjournal.com/
https://www.restaurantbusinessonline.com/