Code du cours PārZ3069

Crédits 3

La quantité totale d'heures en classe81

Nombre de conferences8

Nombre de travaux pratiques et des séminaires12

Nombre des travaux du laboratoire12

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant49

Date de l'approbation du cours15.10.2014

Auteur du cours

author

Gita Skudra

Connaissances de base

PārZ2019,

PārZ2040,

PārZ2042,

PārZ3067,

PārZ3068,

Manuels

Mācību pamatliteratūra:
1. Kozule V. Uzturs. 3. daļa, mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki: LLKC, 2001. 152 lpp.
2. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmskolas izglītības iestādēs: rokasgrāmata. 2. daļa. Rīga: VRMC, 2007. 113 lpp.
3. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 1.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 245 lpp.
4. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 2.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 207 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Skudra G., Kozule V. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: LLU, 2007. 178 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2009. 464 lpp.
3. Эгертон-Томас. Ресторанный бизнес: Как открыть и успешно управлять рестораном. [tiešsaiste]. Москва: РКонсульт, 2004. 256 с. Pieejams 1999.g.: http://tourlib.net/books_tourism/egerton1.htm skatīts 30.10.2014.