Code du cours PārZ3069
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences8
Nombre de travaux pratiques et des séminaires12
Nombre des travaux du laboratoire12
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant49
Date de l'approbation du cours15.10.2014
PārZ2019,
PārZ2040,
PārZ2042,
PārZ3067,
PārZ3068,
Mācību pamatliteratūra:
1. Kozule V. Uzturs. 3. daļa, mācību palīglīdzeklis. Ozolnieki: LLKC, 2001. 152 lpp.
2. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmskolas izglītības iestādēs: rokasgrāmata. 2. daļa. Rīga: VRMC, 2007. 113 lpp.
3. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 1.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 245 lpp.
4. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 2.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 207 lpp.
1. Skudra G., Kozule V. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: LLU, 2007. 178 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2009. 464 lpp.
3. Эгертон-Томас. Ресторанный бизнес: Как открыть и успешно управлять рестораном. [tiešsaiste]. Москва: РКонсульт, 2004. 256 с. Pieejams 1999.g.: http://tourlib.net/books_tourism/egerton1.htm skatīts 30.10.2014.