Kurs-Code PārZ3067

Kreditpunkte 1.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)40

Vorlesungen (Stundenzahl)8

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge8

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)24

Bestätigt am (Datum)19.02.2014

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Gita Skudra

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Odiņa A. Etiķete un protokols. Rīga: Zelta grauds, 2009. 262 lpp.
2. Vanaga V. Galda klāšanas pamatprincipi. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2007. 44 lpp.
3. Vanaga V. Viesu apkalpošana. Rīga: Biznesa augstskola „Turība”, 2009. 144 lpp.
4. Greffenius P. Party ja – aber richtig! Bunte, 2004. Nr.46. 78 s.

Weiterfuhrende Literatur

1. Ķestere I. Lietišķā etiķete Eiropas pieredze. Rīga: Zvaigzne ABC, 2007. 272 lpp.
2. Wesson J. Vīni un ēdieni :jauns skatījums uz aromātu un garšas pasauli. Rīga: Zvaigzne ABC, 2009. 175 lpp.
3. Эгертон-Томас. Ресторанный бизнес: Как открыть и успешно управлять рестораном. Москва: РКонсульт, 2004. 256 с.