Код курса PārZ3027

Кредитные пункты 9

Kursa papildus materiāli PārZ3027_restorānu_prakse.pdf

Общее количество часов243

Количество часов самостоятельной работы студента243

Дата утвеждения курса12.10.2011

Разработчик курса

author

Ingrīda Millere

Предварительные знания

PārZ2006,

PārZ2057,

PārZ2058,

PārZ3024,

PārZ3076,

Учебная литературa

1. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumos. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
4. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas/ Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.

Дополнительная литература

1. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība (I daļa). Biznesa augstskola Turība, 2000. 217 lpp.
2. Kozule V. Uzturs (III daļa). Ozolnieki: LLKC, 2001. 152 lpp.
3. Marčenkova T. Higiēnas un sanitārijas pamatprincipi mazajos un pārtikas uzņēmumos. Rīga: Viesnīcu un restorānu mācību centrs, 2003. 136 lpp.

Периодика и другие источники информации

1. Kvalitāte : žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu. Rīga : Latvijas Kvalitātes asociācija. Pieejams sākot no 1998. gada. ISSN 1407-7671. 2. Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant: business and management : журнал для профессионалов. Москва: Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA). Pieejams sākot no 2005. gada.