Code du cours PārZP063

Crédits 4.50

La quantité totale d'heures en classe120

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant120

Date de l'approbation du cours21.03.2018

Auteurs du cours

author

Sandra Muižniece-Brasava

author

Dace Kļava

Connaissances de base

PārZ1013,

PārZ1014,

PārZ1015,

Le cours remplacé

PārZR003 [GPARR003]

Manuels

1. Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par kvalitātes sistēmas pārvaldību.

2. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf
3. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.

4. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015.

Ouvrages supplémentaires

1.LR Tiesību akti. [tiešsaiste]. [skatīts 14.12.2018.] Pieejams: www.likumi.lv

2.Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības: LVS EN ISO 9001.
3. Noformēšanas prasības, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. LR Zemkopības ministrija. Nozares portāls. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [tiešsaiste]. [skatīts 14.12.2018.] Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika

2. International Journal of Food Safety, Nutrition and Public Health. ISSN (print) 1479-391. ISSN (online) 1479-392X