Kurs-Code PārZP063

Kreditpunkte 4.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)120

Bestätigt am (Datum)21.03.2018

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Sandra Muižniece-Brasava

author

Dace Kļava

Vorkenntnisse

PārZ1013,

PārZ1014,

PārZ1015,

Ersetzte Kurs

PārZR003 [GPARR003]

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par kvalitātes sistēmas pārvaldību.

2. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf
3. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.

4. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015.

Weiterfuhrende Literatur

1.LR Tiesību akti. [tiešsaiste]. [skatīts 14.12.2018.] Pieejams: www.likumi.lv

2.Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības: LVS EN ISO 9001.
3. Noformēšanas prasības, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. LR Zemkopības ministrija. Nozares portāls. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [tiešsaiste]. [skatīts 14.12.2018.] Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika

2. International Journal of Food Safety, Nutrition and Public Health. ISSN (print) 1479-391. ISSN (online) 1479-392X