Код курса PārZP063
Кредитные пункты 4.50
Общее количество часов120
Количество часов самостоятельной работы студента120
Дата утвеждения курса21.03.2018
PārZ1013,
PārZ1014,
PārZ1015,
PārZR003 [GPARR003]
1. Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par kvalitātes sistēmas pārvaldību.
2. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf
3. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.
4. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015.
1.LR Tiesību akti. [tiešsaiste]. [skatīts 14.12.2018.] Pieejams: www.likumi.lv
2.Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības: LVS EN ISO 9001.
3. Noformēšanas prasības, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
1. LR Zemkopības ministrija. Nozares portāls. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [tiešsaiste]. [skatīts 14.12.2018.] Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika
2. International Journal of Food Safety, Nutrition and Public Health. ISSN (print) 1479-391. ISSN (online) 1479-392X