Код курса PārZ2062
Кредитные пункты 3
Общее количество часов81
Kоличество часов лекций16
Kоличество часов семинаров и практических занятий16
Количество часов самостоятельной работы студента49
Дата утвеждения курса20.03.2018
Ķīmi2018,
Ķīmi2020,
PārZ1013,
1. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 1998. 391 lpp.
2. Pārkers S. Cilvēka ķermenis. Rīga: Zvaigzne ABC, 2009. 256 lpp.
3. Bender D.A. Introduction to nutrition and metabolism. Boca Raton, Florida: CRC Press, 2014. 404 p.
4. Drummond K.E. Nutrition for foodservice and culinary professionals. Hoboken New Jersey: Wiley, 2017. 465 p.
1. Brown J.E. Nutrition through the life cycle. Boston MA: Cengage Learning, 2016. 590 p.
2. Kalorijas. Rīga: Jumava, 2000. 92 lpp.
3. Atkinss R. Doktora Atkinsa revolucionārā diēta. Rīga: Artava, 1999. 446 lpp.
1. Veselības ministrijas mājas lapa: Veselīga uztura ieteikumi Veselības ministrijas izstrādātie veselīga uztura ieteikumi [tiešsaiste] [skatīts 06.01.2015.]. Pieejams: http://www.vm.gov.lv/lv/tava_veseliba/veselibas_ministrijas_izstradatie_veseliga_uztura_ieteikumi
2. Eiropas pārtikas informācijas padomes mājas lapa [tiešsaiste] [skatīts: 27.03.2018.]. Pieejams: http://www.eufic.org
3. Pasaules veselības organizācijas mājas lapa [tiešsaiste] [skatīts: 27.03.2018.]. Pieejams: http://www.who.int