Kurs-Code PārZ2058

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge4

Arbeit im Labor (Stundenzahl)12

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)10.02.2015

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Gita Krūmiņa-Zemture

author

Imants Atis Skrupskis

Vorkenntnisse

PārZ2051,

PārZ2052,

PārZ3017,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Krūmiņa G., Skudra G., Kozule V., Brūvere L. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
2. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
3. Zommers R. Mūsdienu latviskā virtuve. Rīga: White Book , 2014. 189 lpp.
4. Cornbleet J. Svaigēšana :tas ir tik vienkārši. Rīga: Zvaigzne ABC, 2011. 191 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Itāļu virtuve. Rīga: Jumava, 2011. 96 lpp.
2. Masiļūne Ņ. Latvian national cuisine. Rīga: Jumava , 2010. 251 lpp.
3. Kenney M. Raw food : svaigēšana : 100 receptes veselīgam mirdzumam. Rīga : Zvaigzne ABC, 2013. 384 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Četras Sezonas. Rīga: AMSMEDIA. ISSN 2255-8985
2. Good Food. BBC Worldwide Limited. London: Media Centre 201. ISSN 0957/588X
3. Garšīgs. Rīga: SIA ALI S. ISSN 1691-5615