Kurs-Code PārZ2056

Kreditpunkte 4.50

Kursa papildus materiāli PārZ2056_Apkalposana.pdf

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16

Arbeit im Labor (Stundenzahl)16

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72

Bestätigt am (Datum)10.02.2015

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Rita Riekstiņa-Dolģe

Vorkenntnisse

Citi2002,

PārZ2052,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Walker, John R., The restaurant : from concept to operation / John R. Walker. Seventh edition. Hoboken, New Jersey : Wiley, [2014] xiv, 492 lpp.
2. Lynn, Jacquelyn Start your own restaurant and more : pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business / Entrepreneur Press and Jacqueline [sic] Lynn. 3rd ed. [Irvine, Calif.] : Entrepreneur Press, c2009. xiv, 274 lpp.
3. Ninemeier, Jack D., Food and beverage management / Jack D. Ninemeier. Third edition. Lansing, Michigan : Educational Institute of the American Hotel & Lodging Association, 2000. xvi, 350 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata / redaktore Ingrīda Millere. [Jelgava]: LLU, 2017. 1 tiešsaistes resurss (254 lpp.).
2. Lake, Neville. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata / Nevils Leiks, Kristīne Hekī ; [no angļu val. tulk. Ilze Fišere]. Rīga : Lietišķās informācijas dienests, 2008. 218 lpp.
3. Kuliša I. Ēdināšanas serviss : tālmācības studiju kurss / kursa autore : Irēna Kuliša ; [Biznesa vadības koledža]. Rīga : Biznesa vadības koledža, c2009. sēj.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

E- žurnāli: sciencedirect.com; https://www.modernrestaurantmanagement.com; https://restaurant.org