Code du cours PārZ2052
Crédits 3
Kursa papildus materiāli PārZ2052_Viesmilibas uznemumi.pdf
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de conferences16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant49
Date de l'approbation du cours22.02.2012
1. Holovejs Dž.K. Tūrisma bizness. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 1999. 368 lpp.
2. Hotel accommodation management / edited by Roy C. Wood. London; New York: Routledge, Taylor & Francis Group, 2018. xix, 209 lpp.
3. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata / redaktore Ingrīda Millere. [Jelgava] : LLU, 2017. 1 tiešsaistes resurss (254 lpp.)
4. Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Dolģe R. (2020). Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana. Rīga: VISC.
5. Tūrisms Latvijā cauri gadsimtiem: vēsture, attīstība un perspektīva/Aira Andriksone, Kristīne Bērziņa, Artis Gustovskis, Dace Kaufmane, Andris Klepers [un vēl 9 autori] SBN: 9789934543302, ISBN-978-9934-543-31-9 Biznesa augstskola Turība, Latvijas Investīciju Attīstības aģentūra, 2021., 497. lpp
E-grāmata: https://issuu.com/liaa_latvia/docs/turisms-interactive-single_208759af2ee5a3
1. Kolb, Bonita M Tourism marketing for cities and towns : using social media and branding / Bonita Kolb. Second Edition. London ; New York : Routledge, Taylor & Francis Group, 2017. xvi, 246 pages
2. Kuliša, Irēna Ēdināšanas serviss : tālmācības studiju kurss / kursa autore : Irēna Kuliša ; [Biznesa vadības koledža]. Rīga : Biznesa vadības koledža, c2009.
3. Mason, Peter, Tourism impacts, planning and management / Peter Mason. Third edition. Abingdon, Oxon ;New York, NY : Routledge, 2016 xvii, 253 lpp.
1. Bibliogrāfiskās un citēšanas informācijas datubāzes. Pieejams: http://www.sciencedirect.com; http://www.emeraldinsight.com.
2. Hospitality news. Pieejems: http://www.hospitalitynewsmag.com.
3. Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas mājas lapa. Pieejams: http://www.hotel.lv.
4. PVD uzraudzībai pakļauto uzņēmumu reģistrs. Pieejams: http://www.pvd.gov.lv/lat/uznemumi/.
5. Restaurant Startup &Growth Magazine. Pieejams: http://www.restaurantowner.com.