Kurs-Code PārZ2042

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)19.02.2014

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Imants Atis Skrupskis

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Miške I., Brutāne D. Dzīvības elementi. Rīga: Nordik, 2004. 271 lpp.
2. Neimane L. Vitamīni un minerālvielas. Rīga: Jumava, 2001. 178 lpp.
3. Skrupskis I. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmskolas izglītības iestādēs. Rokasgrāmata. Rīga: Viesnīcu un restorānu mācību centrs, 2007. 96 lpp.
4. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: LLU, LU Akadēmiskais apgāds, 2009. 464 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Handbook of Behavior. Food and Nutrition. Springer, 2011. 5000 p.
2. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs. Rokasgrāmata II daļa. Rīga: Viesnīcu un restorānu mācību centrs, 2007. 103 lpp.
3. Rozenbergs V. Uztura mācība. Jelgava: LLU, 2008. 136 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls visai ģimenei. SIA ,,Dienas žurnāli" . ISSN 1407-804X.