Kurs-Code PārZ1015

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)21.03.2018

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Anita Blija

Vorkenntnisse

PārZ1013,

PārZ1014,

Ersetzte Kurs

CinžB002 [GPRZB002]

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Theuvsen L. (ed.) Quality Management in Food Chains. Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2007. 509 p.
2. Schmidt R. H. Food safety handbook. Hoboken, New Jersey, 2003. 850 p.
3. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015
4. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Quality systems and standards for a competitive edge. J. Luis Guasch ... [et al.]. Washington, D.C.: World Bank, c2007. 289 p.
2. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības: LVS EN ISO 9001:2015.
3. Ioannis S.A. HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin. Chichester, U.K., Ames, Iowa: Wiley-Blackwell, 2009. 549 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. Pieejams https://www.zm.gov.lv/partika
2. International Journal of Food Safety, Nutrition and Public Health. [tiešsaiste] [skatīts: 26.03.2018.] Pieejams: https://www.inderscienceonline.com
3. Journal of Food Quality. Pieejams: https://onlinelibrary.wiley.com Pieejams datubāzē Wiley Online Library LLU tīklā kā arī izmantojot LLU IS lietotājkontu https://onlinelibrary.wiley.com/journal/17454557 ISSN (electronic):1745-4557