Code du cours LauZ6095

Crédits 3

La quantité totale d'heures en classe81

Nombre de conferences12

Nombre de travaux pratiques et des séminaires6

Nombre des travaux du laboratoire6

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant57

Date de l'approbation du cours28.11.2011

Auteur du cours

author

Kaspars Vārtukapteinis

Manuels

1. Kartupeļu grāmata. Sast. Dz. Zālīte. Rīga: Jumava, 2006. 183 lpp.
2. Dārzeņu uzglabāšana un konservēšana. Sast. S.Koržuka. Rīga: Avots, 2000. 316 lpp.
3. Lapiņš D., Kažotnieks J. Laukkopība. Mācību līdzeklis. Ozolnieki: LLKC, 2002. 247 lpp.

4. Epro V., Dzinters V.. Kartupeļu ražošanas tehnoloģija. Ienesīga tālumnieka saimniecība. Sast. J.Uzuleņš. Rīga: Avots, 1999. 34.-45. lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Kartupeļu audzēšana. Narvils M. Ozolnieki: LLKC, 2000. 68 lpp.
2. Dārzeņkopība: lauka dārzeņu audzēšana. Rokasgrāmata. Pūre: Pūres Dārzkopības izmēģinājumu stacija, 2007. 284 lpp.

3. Laukkopības darbu tehnoloģiju izstrāde: Aprēķinu metodiskie norādījumi LLU: sast. J.Lācars, J.Tupiņš. Atkārt., papild. izd. Jelgavā: LLU, 1994. 56 lpp.

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Žurnāls „AgroTops”, https://www.la.lv/agrotops.

2. Žurnāls „Saimnieks”, Rīga: Saimnieks LV, http://www.saimnieks.lv.