Kurs-Code LauZ6095
Kreditpunkte 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81
Vorlesungen (Stundenzahl)12
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge6
Arbeit im Labor (Stundenzahl)6
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)57
Bestätigt am (Datum)28.11.2011
1. Kartupeļu grāmata. Sast. Dz. Zālīte. Rīga: Jumava, 2006. 183 lpp.
2. Dārzeņu uzglabāšana un konservēšana. Sast. S.Koržuka. Rīga: Avots, 2000. 316 lpp.
3. Lapiņš D., Kažotnieks J. Laukkopība. Mācību līdzeklis. Ozolnieki: LLKC, 2002. 247 lpp.
4. Epro V., Dzinters V.. Kartupeļu ražošanas tehnoloģija. Ienesīga tālumnieka saimniecība. Sast. J.Uzuleņš. Rīga: Avots, 1999. 34.-45. lpp.
1. Kartupeļu audzēšana. Narvils M. Ozolnieki: LLKC, 2000. 68 lpp.
2. Dārzeņkopība: lauka dārzeņu audzēšana. Rokasgrāmata. Pūre: Pūres Dārzkopības izmēģinājumu stacija, 2007. 284 lpp.
3. Laukkopības darbu tehnoloģiju izstrāde: Aprēķinu metodiskie norādījumi LLU: sast. J.Lācars, J.Tupiņš. Atkārt., papild. izd. Jelgavā: LLU, 1994. 56 lpp.
1. Žurnāls „AgroTops”, https://www.la.lv/agrotops.
2. Žurnāls „Saimnieks”, Rīga: Saimnieks LV, http://www.saimnieks.lv.