Kurs-Code LauZ6095

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)12

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge6

Arbeit im Labor (Stundenzahl)6

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)57

Bestätigt am (Datum)28.11.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Kaspars Vārtukapteinis

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Kartupeļu grāmata. Sast. Dz. Zālīte. Rīga: Jumava, 2006. 183 lpp.
2. Dārzeņu uzglabāšana un konservēšana. Sast. S.Koržuka. Rīga: Avots, 2000. 316 lpp.
3. Lapiņš D., Kažotnieks J. Laukkopība. Mācību līdzeklis. Ozolnieki: LLKC, 2002. 247 lpp.

4. Epro V., Dzinters V.. Kartupeļu ražošanas tehnoloģija. Ienesīga tālumnieka saimniecība. Sast. J.Uzuleņš. Rīga: Avots, 1999. 34.-45. lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Kartupeļu audzēšana. Narvils M. Ozolnieki: LLKC, 2000. 68 lpp.
2. Dārzeņkopība: lauka dārzeņu audzēšana. Rokasgrāmata. Pūre: Pūres Dārzkopības izmēģinājumu stacija, 2007. 284 lpp.

3. Laukkopības darbu tehnoloģiju izstrāde: Aprēķinu metodiskie norādījumi LLU: sast. J.Lācars, J.Tupiņš. Atkārt., papild. izd. Jelgavā: LLU, 1994. 56 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Žurnāls „AgroTops”, https://www.la.lv/agrotops.

2. Žurnāls „Saimnieks”, Rīga: Saimnieks LV, http://www.saimnieks.lv.