Kurs-Code LauZ5031

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)8

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge8

Arbeit im Labor (Stundenzahl)8

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)57

Bestätigt am (Datum)28.11.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Jānis Palabinskis

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Pankovs J., Ivanovs S., Viesturs D. Zāles lopbarības sagatavošanas tehnoloģijas un mašīnas. Ulbroka: LLU UZC, 2004. 125 lpp.
2. Ienesīga tālumnieka saimniecība. Rīga: Avots, 1999. 67.-112. lpp.
3. Lapiņš A., Kažotnieks I., Stašāns A.. Skābbarības ražošana. LLKC, Ozolnieki: 1997. 36 lpp.

4. Auziņš V., Kreituzis E. Rituļskābbarības gatavošana un izmantošana. žurn. Latvijas Lopkopis un Piensaimnieks, Nr.7, 1998.

Weiterfuhrende Literatur

1. E-studiju materiāli: www.llu.lv, e-studijas, TF, Lauksaimniecības tehnika
2. Kravale D. Kāda barība jāsagatavo? Latvijas Lauksaimnieks, Nr.1, 1997.

3. Kemira. AIV Lopbarības sagatavošana plēves seguma stirpā. 1996. 13 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Žurnāls Saimnieks LV. Pieejams: http://www.saimnieks.lv

2. Žurnāls Agro Tops. Pieejams:https://www.la.lv/agrotops
3. Profi Latvija. Žurnāls par profesionālu lauksaimniecības tehniku. Izdevējs SIA Baltic publishing group. ISSN 2256-0130. Pieejams: www.profilatvija.lv