Kurs-Code LauZ4260

Kreditpunkte 2

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)80

Bestätigt am (Datum)14.03.2017

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Elīna Sturmoviča

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. Aut. kol. L. Dukaļska, R. Galoburda, E.Sturmoviča u. c. LLU, PTF. Jelgava, 2000. 524 lpp.
2. Galoburda R., Rakčejeva T. Gaisa, ūdens un dažādu pārtikas produktu raksturlielumi: Tabulas inženiertehnisko studiju priekšmetu kursam. Jelgava: LLU PTF, 2009. 40 lpp.
3. Илюхин В.В., Тамбовцев И.М. Монтаж, наладка, диагностика, ремонт и сервис оборудования предприятий мясной промышленности. Москва: ГИОРД, 2005.

Weiterfuhrende Literatur

1. Čekstere J. Mūsu maize: maizes cepšanas tradīcijas Latvijā. Rīga. Mc Ābols, 2004. 127 lpp.
2. Lasmane I. Piens un tā pārstrāde. Ozolnieki. LLKIAC, 2000. 93 lpp.