Code du cours LauZ3163

Crédits 3

La quantité totale d'heures en classe81

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant81

Date de l'approbation du cours04.02.2013

Auteurs du cours

author

Daina Kairiša

author

Dzidra Kreišmane

Manuels

1. Osītis U. Dzīvnieku ēdināšana kompleksā skatījumā. Ozolnieki, 2005. 363 lpp.
2. Moderna piena ražošanas ferma: tehnoloģija, tehnika, apsaimniekošana. J. Priekuļa red. Jelgava: LLU, 2012. 240 lpp.
3. Matisāns E., Uzuleņš J. Gaļas šķirnes liellopu nozares attīstība. Latvijā. LLU Ulbrokas Zinātnes centrs, 2001. 211 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Piliena K., Sprūžs J. Kazkopība. Talsi, 2007. 99 lpp.
2. Norvele G., Kairiša D. Rokasgrāmata aitu audzētājiem. SILF Viļānu tipogrāfija "Renovata", 2011. 96 lpp.

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Latvijas Lauksaimniecības Universitātes Raksti. LLU. ISSN 1407 - 4427.
2. Saimnieks LV. Rīga: TEE BIO, 2004 -. ISSN 1691 - 1598.
3. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407 - 5164