Kurs-Code LauZ3163

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)81

Bestätigt am (Datum)04.02.2013

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Daina Kairiša

author

Dzidra Kreišmane

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Osītis U. Dzīvnieku ēdināšana kompleksā skatījumā. Ozolnieki, 2005. 363 lpp.
2. Moderna piena ražošanas ferma: tehnoloģija, tehnika, apsaimniekošana. J. Priekuļa red. Jelgava: LLU, 2012. 240 lpp.
3. Matisāns E., Uzuleņš J. Gaļas šķirnes liellopu nozares attīstība. Latvijā. LLU Ulbrokas Zinātnes centrs, 2001. 211 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Piliena K., Sprūžs J. Kazkopība. Talsi, 2007. 99 lpp.
2. Norvele G., Kairiša D. Rokasgrāmata aitu audzētājiem. SILF Viļānu tipogrāfija "Renovata", 2011. 96 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Latvijas Lauksaimniecības Universitātes Raksti. LLU. ISSN 1407 - 4427.
2. Saimnieks LV. Rīga: TEE BIO, 2004 -. ISSN 1691 - 1598.
3. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407 - 5164