Kurs-Code LauZ2051

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)81

Bestätigt am (Datum)27.09.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Aiga Nolberga-Trūpa

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Osītis U. Dzīvnieku ēdināšana kompleksā skatījumā. Jelgava: LLU. 2005.320 lpp.
2. Osītis U., Strikauska S., Grundmane A. Lopbarības analīžu rezultātu apkopojums. Ozolnieki: LLKC. 2000. 61 lpp.
3. Osītis U. Barības līdzekļu novērtēšana atgremotāju ēdināšanā. Jelgava: LLU. 1998. 98 lpp.
4. Osītis U. Govju ēdināšana. Ozolnieki: LLKC, 2002. 46 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Piena lopkopība. Rokasgrāmata (4. nodaļa). Prof. A. Jemeļjanova redakcijā. Sigulda: Sigra, 2001. 191 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. AgroTops, Nr.2 (162). Rīga. 2011, 72.lpp. ISSN: 1407-5164
2. Saimnieks Lv, Nr.4 (82). Rīga. 2011, 104.lpp. ISSN: 1590-001
3. Agropols, Nr.47. Rīga. 2010, 12.lpp. ISSN: 1691-3485